Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M30i27l37a50n 68R47a43d20e25k

27. 10. 2013 0:12

ject na Mars a umrit tam neni silenstvi, mlady muzi, to je dobrodruzsti za ktere se plati zivotem, vlastnim, a na to ma clovek pravo. Nebyt takovych trotlu, tak by bylo na svete nejen smutneji,ale tito lide napomahaji pokroku, ti co vypluli s Columbusem byli takoveho razeni.

Ale o tom jak poucovat 4lete dite o homosexualite, to ano, to je zvracenost. Ne ze bych byl proti sexualni vychove, naopak, ale nejsem pedofil.

1 0
možnosti

Vlezdop..., neschopnost cokoli vyjednat, to všechno jsou pádné důvody, že v EU nemáme co dělat.!!!

1 0
možnosti

Nepochybuji o tom, že EU vyplodí neuvěřitelná nařízení. Na druhé straně jsem přesvědčený, že naši snaživí ouředníci z toho vyplodí kravinu na ntou. Francie a ostatní na to, co jim nevyhovuje, dlabou, nic se neděje, ale my to pochopitelně realizujeme. Nesvádějme na EU  vlezdop.dele vlezismus našich snaživých politiků.

2 0
možnosti
Foto

Člověk si pořád myslí, že unijní blbost musí mít nějakou mez. Že tam prostě sedí dobře placení lenoši, kteří sice musí vykázat nějakou činnost, aby ospravedlnili vlastní existenci, ale jinak to mohou (nebo aspoň kdysi mohli) být normální lidé. Stále a stále se přesvědčuji o tom, že můj v úvodu uvedený předpoklad je mylný.

2 0
možnosti

Jeden z mnoha důvodů proč co nejrychleji z EU. Takové věci může schvalovat jen Průša. Omlouvám se, jmenuje- li se tak někdo.

2 0
možnosti

Příručka pro pedofily s požehnáním Eurosocialistické unie. Děs běsRv

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS