Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor má pravdu, Prague Pride je velké plácnutí do vody bez smyslu. Spíš je to výlev zoufalství než oslava něčeho mimořádného.

5 0
možnosti
Foto

I89v44a78n 75M65a68r10e72k

18. 8. 2014 8:03

Srovnávat 4% s maturanty chce opravdu odvahu  ! ! !  Rv Rv Rv

0 0
možnosti

Proč namísto producírování po ulicích nejdou k lékaři?

3 1
možnosti

Nejsou nemocni, jsou jini. A ty sarady delaji proto, ze nekdo by si mohl jejich jinakosti nevsimnout a brat je jako normalni lidi.

0 0
možnosti

Jasně. Musí být docela super pro rodiče, jejich děti byly svědky třeba tohoto za bílého dne:

http://blog.idnes.cz/blog/2323/422326/1544090_res.jpg

http://blog.idnes.cz/blog/2323/422326/1544076_res.jpg

http://blog.idnes.cz/blog/12234/422332/Z1.jpg

http://blog.idnes.cz/blog/12234/422329/B15.jpg

vysvětlovat svým dětem, že tohle je prostě to normální štěstí. Inu, pokud má být takto přesvědčována většinová společnost k toleranci a pochopení, pak si nejsem zcela jist kladným účinkem. Koukám že Prague Pride přerostlo i do propagace BDSM, pony. Tak, snad chyběl už jen ten piss.

Píšete o štěstí a právu na šťastný život. Jen si nejsem jist, zda třeba těžce tělesně postiženým, kterým stát osekal podporu a odsoudil je často až pod hranici bídy a znemožnil jim mít nutné opatrovníky, shlédnutí shora uvedených fotek přinese radost a štěstí. Ale oni je většinou neshlédnou, protože jsou často nevidomí a o počítači a internetu se těm ostatním většinou může jen zdát - viz: http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/422326/Buzna-Putna-vesrus-vozickari-a-dalsi-postizeni.html

6 0
možnosti

Michale, opouštíš-li Brněnské centrum směrem na Bratislavu (na dálnici), uvidíš už z dálky obrovský plakát na zdi věžáku, na kterém si top modelka (tuším, že Adriana Sklenaříková) drží obnažená prsa v dlaních, lascivně si olizuje horní ret, a u toho je slogan "Šperky nejsou hřích".

Tato žena je zřejmě heterosexuální, přesto se z nějakého důvodu nechala nafotit v téměř pornografické póze. Jak mám tohle vysvětlit svým dětem?

Veřejný prostor je přesexualizovaný, ale nedělají to "homouši" (a nedělají to jen média). Už desítky let je naprosto běžné vidět nedospělé párky, jak se v parku na lavičce olizují a ohmatávají. Co mám říci dětem o nich?

Kdybychom k tomu přistupovali z čistě biologického hlediska, tak jediná "normální" věc by byla soulož. Museli bychom ostře vystupovat proti jakýmkoliv projevům citů na veřejnosti (z polibku děti nevzniknou, přece!), měli bychom ostře vystupovat proti jakýmkoliv alternativním sexuálním praktikám, proti veškerému mazlení atd. Měli bychom také přísně vyžadovat, aby ti, co chtějí vstupovat do partnerství ("manželství" bychom museli zrušit, protože není potřebné pro reprodukci, a jen zbytečně zatěžuje společnost dalšími náklady), prokázali ekonomickou zdatnost (tak jako musí spousta samečků v přírodě přesvědčit samičku, že umí lovit nebo sbírat).

Očividně, když jde o heterouše, tak jsme velmi shovívaví. Nezabíjíme nezletilé dívky, které přijdou do jiného stavu, nezabíjíme nespolehlivé mladíky, kteří "to" dělají, aniž by vydělávali alespoň průměrný příjem. Nevadí nám držení se za ruku, líbání v parku, hanbatý plakát a obálky časopisů "Sto způsobů, jak ho rozpálit v posteli".

Co tak zkusit stejnou shovívavost aplikovat i na "ty jiné"?

2 0
možnosti

J76a41n 50M56a39c20u24r95a

17. 8. 2014 19:32

Týdenní festival Prague Pride je festival jako každý jiný. 

Má nějakou kulturu, nějaký ksicht a oslovuje nějakou skupinu lidí.

Jako rockový festival oslovuje rockery, folkový folkaře, techno technaře,

zahradnický zahradníky, živočišný chovatele nebo gurmánský jedlíky.

Mohl bych pokračovat.

Jakékoli vtahování "tradičního modelu rodiny", jakékoli poukazování 

na exhibicionismus, jakékoli komentování typu "své odpůrce stejně nepřesvědčí"

je tudíž zcela mylné a zcestné. Není na místě.

Prague Pride, celý týdenní festival, totiž druží lidi, kteří se chtějí bavit.

Pokud něco nabourává, pak jsou to jen choré myšlenky ve Vaší hlavě.

Nepotřebuje nic dokazovat, nepotřebuje kohokoli přesvědčovat.

5 8
možnosti

Každá nula se potřebuje sama před sebou projevit jako něco vyjímečného. Na tom pochodu není co dokazovat jiným, ale sami sobě, že jsou něco víc neb v obyčejném životě nejsou nic. Kdo něco umí nebo dokázal nepotřebuej ze sebe dělat veřejně šaška.

10 1
možnosti

Ty jseš takový Forest Gump, co? Byl si u toho, ale vůbec si to nepochopil. ;-D

11 3
možnosti
Foto

Možná se neshodnem, ale tenhle koment mě fakt pobavilR^ ;-)

5 0
možnosti

Na Prague Pride jde v prvé řadě o destrukci společnosti. Je jen jedním z projevů, kterými rozkladné ideologie jako feminismus, genderismus a homosexualismus napadají tradiční společnost.

16 6
možnosti

Zapomel jste na multikulturalismus.

7 0
možnosti

Berte Prague Pride pruvod jako seznamku. Chapu, ze se to homoobcanum libi vic nez cmarat sva telefonni cisla na verejnych zachodech.

7 1
možnosti
Foto

Já také chápu celou tu týdenní akci jako skvělou seznamku. A jejím výsledkem bude jen to, že se zase o něco zvýší počet HIV pozitivních lidí ....

0 3
možnosti

Ať se mají rádi s kým chtějí, pokud tomu někomu je přes patnáct a je pro. Ale proč takhle exhibovat? Své odpůrce stejně nepřesvědčí a řadu jiných ještě naopak vyhnusí. Je to spíše kontraproduktivní.

28 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS