Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vezměte si Václava Klause. Pode "zastánkyně lidských práv" Evy Holubové je gay. OK, může být, přírodě neporučíš.

Ale chová se kvůli tomu jako tajtrdlík? NECHOVÁ.

2 4
možnosti

Pomluvy, navíc zjevně nepravdivé, se nemají šířit, ani když je jejich původcem opilá ženská.

1 0
možnosti

Jednou prijde den, kdy nejaky soudce prohlasi, ze je diskriminacni, ze chlapi nemuzou odnosit a povit dite ;-D .

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že už se to děje. Alespoň v hlavách některých.

0 0
možnosti

proboha, přestaňte se už konečně ohánět rodinou. Jak je asi rodina ohrožena tím, že budou homosexuálové rovnoprávní???. Fakt si vy fanatici myslíte, že že se všichni rozvedeme a uzavřeme sňatek s kamarády z hospody respektive kamarádkami ze zumby?

3 2
možnosti

To mate stejne jako s lidskymi pravy pro opice. Nejsou lidi nemaji mit lidska prava. Homosexualni svazky nejsou rodina, nemaji mit prava jako rodina.

5 1
možnosti
Foto

P31a81v47e91l 64P54e40c37h

6. 2. 2015 12:23

práva rodiny vs práva homosexuálů? To je právě mýlka. Práva homosexuálů nijak práva rodiny neovlivňují. To že má nějaká práva menšina neubírá ta samá práva většině.

Ano, článek popisuje (i když lze pochybovat, zda pravdivě a objektivně) věci, vypovídající pouze o jednom člověku či páru, o chybě soudu, senzachtivosti médií a laxnosti sociálky. A ty je potřeba řešit. Pozitivní diskriminace je špatná, ale není to omluva pro negativní diskriminaci.

1 1
možnosti

jak už jsem psala - homosexuálové ani v Evropě, ani vUSA či jiné podobné zemi nijak diskriminováni nejsou - mají stejná práve. Ale stejně jako si  slepý člověk nemůže vyřvat "právo" stát se třeba chrirugem nebo pilotem boeingu, nemůže si  homosexuál vyřvat právo uzavírat manželství - musí se smířit s ítm, že se porstě narodil jiný, stejně jako se s tím smíří slepec nebo jinak tělesně postižený člověk ...ano, má právo uzavřít svazek s osobou stejného pohlaví (např. registrované partnerství jako u nás), ale nikoliv MANŽELSTVÍ - protože to je svazek dvou osob opačného pohlaví, schopný zplodit dalšího člověka

1 0
možnosti

Homosexualove uz dostali vse, co mohli tim, ze se mohou "brat". Dal uz v zadnem pripade jit nelze. Jedine, ceho svou agresivitou dosahnou bude odpor nedeviantni spolecnosti.

3 2
možnosti

Ale chapu, ze me budou hosi, co spolu chodi minusovat. Homosexualita je nestesti zasluhujici litost a chapu, ze se za toto postizeni stydi, coz vyjadriji svymi minusy.

1 2
možnosti

V klidu. V Nizozemi soud legalizoval pedofilii a bude hur. Jen ja , kdyz reknu Buh,vlast,rodina, budu extremista

10 2
možnosti

ano, pokud někdo na první místo dá "bůh", pak je to pro mě extremista

0 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS