Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

mate naprostou pravdu - a take odvahu. karma.R^

5 5
možnosti
Foto

Ani rodiče své děti nevlastní jako psa nebo párky. Rodiče mají z titulu svého biologického rodičovství jen právo se o své děti starat. Možnosti starat se o děti (obecně „mít děti“) si většina lidí velmi váží a pokud jim to příroda dopřeje, děti si pořídí. V rozporu s tím však existují i skupiny lidí, u nichž je vždy splněna jen jedna z podmínek: skupina A – lidé, kteří se o děti (popř. o další děti) starat z nějakého důvodu nechtějí, ale jsou biologicky schopni (další) děti na svět přivést, a skupina B – lidé, kteří by se o děti rádi starali, ale nejsou schopni se biologickými rodiči stát. Potom je zcela nasnadě, že mezi lidmi ze skupiny B bude existovat snaha s lidmi ze skupiny A kooperovat. Jestliže matka ze skupiny B „koupí dítě“ od matky ze skupiny A, nekupuje si dítě jako majetek, ale získává tím pouze právo se o toto dítě starat. V takovém případě nedochází k žádné agresi  a snaha násilím takový „trh s dětmi“ ničit je nepřípustná.

8 1
možnosti
MS

Moje dítě je krev mojí krve. Není to pouze o právu pečovat o dítě. Je to o konkurenční podstatě přírody, zachování rodových hodnot a často i společenské pozice. Ne všechny kultury se dívají na mezigenerační vztah tak jednoduše.

1 1
možnosti
MV

no pekne jste porovnal chut na auto a na dite...

jak ale při svém vzdelani vite, dneska uz "na dite" není třeba jeho a ji (asistovana reprodukce atp), takze jste lehce mimo, ale to se casem srovna...presne tak, jak pisete ve svém profilu...počkáme na vase "priste"

3 3
možnosti
MS

Ale je, potřeba Jeho a Ji!Umělá reprodukce je jen berlička.Spárování máme dané pudy a pokud by ty pudy zmizely,což se nestane,zmizí i tahleta lidská civilizace.:-)[>-]

0 2
možnosti
MP

Lépe v takové rodině, kde je skutečná láska, než v děcáku. Ale doba na to ještě není zralá- názor dětského kolektivu ve školce a ve škole...

9 2
možnosti
JN

dite neni vec, dite ma pravo na maminku a na tatinka - tohle je to, co vam, homosexualum nedochazi, resp. nechce dochazet..

4 8
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2849x
Zatím se neznám natolik dobře, abych o sobě mohl cokoliv tvrdil. Počkejte si, až mi bude tak 80.