Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vypadá to, jako kdyby si holčička myslela, že když se to uzákoní, tak jí snad někdo sebere jejím rodičům a strčí do homosexuální rodiny, nebo se maminká hurrrááá rozvede a nastěhuje domů tetu. Taky by třeba mohl někdo holčičce osvětlit, že děti, které nemají žádného rodiče, by byly možná vděčné aspoň za ty dva stejné. Ale holt jí někdo nalil do hlavy proslov a ona se ho báječně naučila.

Při podobných proslovech malých dětí si vždy vzpomenu na Saturnina a "Bohdá, že žízní nezahyneme". Každý by od takového dítěte prchal s hrůzným jekotem.

Sečteno, podtrženo, příšernější snůšku demagogie jsme už dlouho nečetla.

2 1
možnosti

V diskusích o adopcích LGBT páry často zaznívají adopce z ústavů, ale poněkud se zapomíná na sitaci, kdy dítě v takové rodině žije - nejčastěji je to lesbiská rodina. Že si lesbické páry prostě pořizovat děti budou, to je fakt a nikdo s tím nic neudělá. To, že je žena lesba ještě neznamená, že se automaticky rozloučí s mateřstvím. Takových rodin jsou u nás stovky a děti trpí tím, že v rodném listu nemohou mít zapsané oba rodiče. Adopce by umožnila legalizovat vztah dítěte a druhého, nebiologického rodiče, což je v nejlepším zájmu dítěte.

0 0
možnosti

Opravdu krásné vyznání holčičky, která miluje oba rodiče.

A teď... čistě teoreticky... tatáž holčička o rok později, kdy tatínek přizná svou homosexualitu a odstěhuje se za Karlem ;-D;-)...

Hádanka: Bude mít tatínka pořád stejně ráda a bude ho nadále potřebovat?

Odpověď: ANO :-), bude to stále týž její báječný tatínek, na jeho otcovství totiž homosexualita nemá žádný vliv ;-). A stejně tak u ostatních homo - sexuální preference nijak nesouvisí se schopností být dobrou matkou či otcem.

1 0
možnosti

Já jsem celýčlánek důkladně nečetl, protože už z principu mi přijde nelogické, ptát seněkoho s určitou rodinou, zda by chtěl jinou. Je to stejné, jako kdyby se jíptali, zda by nechtěla vyrůstat v dětském domově. Mají se normálně zeptatdítěte, které v rodině s rodiči stejného pohlaví žije… Neměnit zákon pak protakové dítě znamená, že naopak minimálně o jednoho rodiče přichází! Tedy přesněto, proti čemu ona dívka vystupuje. Nemluvě o tom, pokud se jedná o adopcipárem v zahraničí. Jakmile taková rodina překročí práh ČR, dítě rázemadministrativně osiří… " Tak se vás zeptám ještě jednou: Kterého zrodičů nepotřebuji?"

1 0
možnosti

Plný souhlas s děvčetem k ochraně dětí. Proč nechápe tolik diskutujících její důvody?

Prý aby nebyli diskriminováni naši homo-rodáci, prosadili si zákon o registraci. Dnes ústřední výbor Obama říká, že není cesty do budoucnosti bez manželství pro všechny.

Nesmysl. Nebudu se s vámi klanět vašimnápadům proti dětem a vidím, že homo propaganda je nebezpečnáa zneužitá. Mí homo přátelé jsou někým zneužiti jako rukojmíproti všem. Pár stejného pohlaví není máma a teta, nebo táta a strýc, ale nic co by bylo

příbuzného s rodinou. Černé je černé i když si odhlasujete, že to tak není. Dítěti se nestačí, ani když se o něj podle nejlepšího svědomí stará dvanáct otců ("http://cs.gloria.tv/?media=396551";).

1 5
možnosti

Nejlepší je jistě tradiční rodina s růžolící baculatou maminkou a přísným tatínkem s knírem. Nejhorší je pomlít nadbytečné děti do kabanosu. Ústavní péče je podle mě kousek nad kabanosem. Až budou ústavy prázdné, protože růžolící maminky s kníratými tatínky si všechny děti rozeberou, budeme si moci dovolit ten luxus a vést rozpravy, které teď vedeme. Až nastane situace, že hms adopce bude KONKUROVAT adopci tradičních rodin, bude ta debata relevantní. Bohužel skladové zásoby dětí jsou více než bohaté, takže poměr nabídky a poptávky tuto konkurenci VYLUČUJE a všechny ty řeči o ohrožení tradičního modelu rodiny nemají žádnou oporu v realitě. Jak by takové ohrožení mělo prakticky probíhat? Já umím velmi konkrétně vyjmenovat velmi praktické důvody, proč je ústavní péče jen o málo lepší než kabanos a o mnoho horší než hms adopce. Od odpůrců jsem moc konkrétních pojmenování nevýhod oproti ústavní péči neslyšel. Všichni jen srovnávají tradiční rodinu a hms páry, ale takto problém vůbec nestojí. Co Vy? Umíte být více konkrétní, než "nápady proti dětem", "černé je černé" atd?

3 0
možnosti

E76v10a 38A30d73a81m36o38v65a

25. 3. 2013 14:58

Bůh to tak chtěl ? No to se podívejme.. Ale on taky možná chtěl, aby na světě byli lesbické ženy a homosexuální muži, ne ?  Jinak by je nestvořil ?  ;-) A to jsem opravdu opatrná v hodnocení toto, zda by děti měly vyrůstat u párů stejného pohlaví.

2 4
možnosti

Nic proti tomu, když bůh chtěl lesby a gaye, jistě chtěl i pedofily (taktéž vrozená jinakost, zde politicky korektně dosud dovolena). Na druhou stranu asi nikdo z nás nechce, aby pedofilové zneužívali děti.

A zde se dostáváme k jádru, totiž že ne vše, s čím člověk přišel na tento svět, je záhodno v rámci jakési bezbřehé svobody rozvíjet, že není možné stavět mantinely, které leckoho omezují kvůli jeho jinakosti.

4 1
možnosti

To je ale blábol. Je spousta dětí, které vychovává matka samoživitelka, případně ještě i babička, nebo naopak jen otec. Je krásné mít oba rodiče. Mámu a tátu. Ne každý má to štěstí. Jenže ani když je máma a táta, tak není vyhráno. Případů zneužití, nebo brutálního domácího násilí, které si dítě nese jako stigma po celý život, pokud tedy vůbec přežije, je bohužel velmi mnoho. Pak je otázkou, jestli pro dítě není lepší táta a strejda, nebo máma a teta.

8 4
možnosti

Protože to kolega Boháček dokonale vystihnul a není k tomu co dodat, dovolím si už jen ocitovat bezejmenného komparsistu ze Simpsonů: "Proč jsem se jen rozhodl stát se homosexuálem!"

1 0
možnosti

Dost mě překvapuje diskuze. Pro dítě je hodně důležité, aby mělo oba rodiče. Bohužel rodiče se mohou rozejít nebo rodinu postihne tragedie v podobě úmrtí. Pak dítě už vychová pouze jeden z rodičů. Pak zcela zavisí na tomto rodči, jak bude dál dítě vychovávat. Možnosti jsou nový (adoptivní) otec nebo matka, osamělá výchova jedincem, nebo zdublování role (homosvazek). Ale cpát osamělé dítě  k adopci do homosvazků je podle mne zločin na dítěti

4 2
možnosti

Jojo, líp mu bude v ústavu nebo siročinci, nejlépe křesťanském, kde ho budou zneužívat pedofilní kněží ... tím dítě parádně ochráníme.

1 1
možnosti

Jistěže je k tomu CO dodat - to je totiž bohapustá demagogie ! Nikdo přece schválením homosexuálních sňatků nebo adopcí nebere rodiče dětem ze stávajících rodin! Krom toho, to už byste mohli rovnou ZAKÁZAT rozvody ...

3 1
možnosti

Je dobré vidět problematiku strukturovaně.

2 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2849x
Zatím se neznám natolik dobře, abych o sobě mohl cokoliv tvrdil. Počkejte si, až mi bude tak 80.